Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

H «απεργία πείνας» του Μιχελογιαννάκη..

Καταιγισμό σχολίων στα social media έχει προκαλέσει η τουλάχιστον ιδιότυπη «απεργία πείνας» που ισχυρίζεται ότι έχει ξεκινήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης συμπαριστάμενος στους Σύρους πρόσφυγες του Συντάγματος, στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και στον Νίκο Ρωμανό.

Ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τον εμφανίζουν να εγκαταλείπει εν μέσω βροχής τους Σύρους διαδηλωτές και να πίνει καφέ σε κοντινή καφετέρια, Facebook και Twitter πήραν φωτιά.

«Ο Μιχελογιαννάκης ξεκινάει δίαιτα για να χάσει τα κιλά που πήρε όσο έκανε απεργία πείνας» γράφει ένας χρήστης, ενώ στο ίδιο πνεύμα ένας άλλος χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως τον «μοναδικό απεργό πείνας που κατάφερε να παχύνει».

«Κάτι φήμες ότι ο Μιχελογιαννάκης μετά την μπόρα παρήγγειλε βανίλια υποβρύχιο ισχύουν;» απορεί ένας χρήστης.

«Σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκης μετά την τρίωρη απεργία πείνας...», «Τεράστια ψυχική δύναμη ο απεργός πείνας Μιχελογιαννάκης, ούτε βλέμμα δεν έριξε στις προβοκατόρικες τυρόπιτες», είναι δύο ακόμη σχόλια.

«Ξέρουμε αν ο Μιχελογιαννάκης έφαγε το κουλουράκι που φέρνουν με τον καφέ;», αναρωτιέται χρήστης, ενώ άλλος εκφράζει την απορία: «Με τι δύναμη θα πάει ο Μιχελογιαννάκης να ψηφίσει στις 17;».

Ψάξτε τον...
«Την επόμενη φορά που θα πάει ο Μιχελογιαννάκης να ξαπλώσει στο σλίπινγκ μπαγκ στο Σύνταγμα, ψάξτε του τις τσέπες για πιτόγυρα», προτείνει έτερος χρήστης, συμπληρώνοντας προηγούμενο σχόλιό του σύμφωνα με το οποίο «ο Μιχελογιαννάκης ανακοίνωσε ότι μετά το μεσημεριανό γεύμα θα συνεχίσει την απεργία πείνας».

«Κατάφερε να χωρέσει ολόκληρο κοτόπουλο σε αποχυμωτή ο απεργός πείνας βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης» είναι ο τίτλος σατιρικής ιστοσελίδας, μετά τη χθεσινή διευκρίνιση από τον ίδιο τον βουλευτή ότι πίνει μόνο χυμούς και καφέ.